Meghosszabbítja a kamarai tagdíjbevallás határidejét a NAK

A közlemény szerint a határidő meghosszabbítására azért volt szükség, mert a közhiteles adatbázisból még továbbra is érkeznek adatok. Így újabb, a kamara által regisztrált tagok kapnak majd információs levelet a NAK-tól, amely a bevalláshoz szükséges jelszót és minden szükséges információt tartalmaz majd. Az adategyeztetés és tagdíjbevallás eredeti határideje július 31. volt.
Az adategyeztetést és a tagdíjbevallást elektronikusan – a www.bevallasnak.hu oldalon – lehet megtenni. Amennyiben valakit a kamarai törvény nem kötelez a tagságra, úgy ennek az oldalnak az üzenetküldőjén keresztül kérheti regisztrációjának törlését. Ebben az esetben nem kell bevallást sem tennie – jelzi a tájékoztatás.
Ha a gazdálkodónak nincs internetelérése, a kamarai tanácsadókhoz is fordulhat, akik segítenek a bevallás kitöltésben – jelzi a közlemény.
A NAK egyúttal felhívja tagjai figyelmét, hogy a már meglévő és a tervezett kamarai szolgáltatásokkal kapcsolatban online kérdőívet tett közzé. Egyben kéri a gazdálkodókat, vegyenek részt a felmérésben, hogy a szolgáltatások fejlesztése jobban szolgálhassa az érdekeiket.

Szólj hozzá!