Önadózó – Adó- és számviteli szaklap vállalkozóknak is

Az adózás 2014-ben sem lesz egyszerűbb – de az Önadózóval jövőre is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli  feladatokat, és elkerülni a buktatókat.  + 2 mérlegképes kredit 3 alkalmazottnak.  Az előfizetéssel a tárgyévet megelőző lapszámokhoz díjmentesen hozzájuthat.  Előfizetési díj egy évre 21.420,-Ft, előfizetés: info@onadozo.hu

Az Önadózó újság  havonta nyomtatott formában megjelenő adó- és számviteli szaklap, gazdag online szolgáltatásokkal.

Az Önadózó újság a Nemzetgazdasági Minisztérium által minősített szakmai kiadvány.

Az Önadózó Fórum (www.onadozo.hu) a Nemzetgazdasági Minisztérium által minősített szakmai szerveződés.

Előfizetésével részesévé válhat az Önadózó biztonságot nyújtó szakmai programjának.

Az előfizetési díj 2013. évben 12. hónapra: 21.420,-Ft  (1.785,-Ft/hó)

Kérjük, hogy számlázási és postázási címe megadásával az info@onadozo.hu e-mail címen jelezze előfizetési szándékát.

ÖNADÓZÓ ELŐFIZETŐI SZOLGÁLTATÁSOK:
Az előbbi előfizetés díjért az alábbi szolgáltatásokat biztosítjuk:

1. Önadózó: Adó- és számviteli szaklap havonta 64 oldalon. Az adózás 2014-ben sem lesz egyszerűbb – de az Önadózóval jövőre is könnyebb lesz alkalmazni a jogszabályokat, követni a változásokat, teljesíteni az aktuális adózási, könyvviteli  feladatokat, és elkerülni a buktatókat.  + 2 mérlegképes kredit 3 alkalmazottnak. Az újság minden hónap 1. napján jelenik meg, és az előfizetők részére a Magyar Posta Hírlapüzletág kézbesíti. A kézbesítésnek 3 napon belül meg kell történnie. Kérjük azonnal jelezze, ha az újságot nem kapná meg, vagy a kézbesítéssel bármilyen probléma lenne. Az előfizetéssel a tárgyévet megelőző lapszámokhoz díjmentesen hozzájuthat.

2. e-Önadózó: az újság elektronikus formátumban is olvasható.

3. Önadózó Online: Hírek, Hírlevél, Kommentárok, Számviteli szabályzatok, Pénzmosás elleni szabályzat minták, Segédletek, Iratminták a www.onadozo.hu oldalon, Könyvelői Szaknévsor regisztráció a  www.vpont.hu oldalon.

4. Önadózó Fórum: konzultáció, kérdés, válasz áfa, társasági adó, szja, járulékok és tb., art., számvitel  témakörben a www.onadozo.hu oldalon,  + 2 mérlegképes kredit 10 alkalmazottnak.

5. Önadózó Akadémia: e-learning pénzügyi és jogi képzések, szakmai előadások awww.onadozo.hu oldalon, 10 fő alkalmazottig/előfizetés.

6. Önadózó szakkönyvvásárlási kedvezmény: 20%.

7. Önadózó képzési kedvezmény: a partnereink által szervezett méregképes, könyvvizsgáló, adótanácsadó kötelező továbbképzés, konferencia részvételi díjából előfizetőinknek kedvezményt biztosítunk a  www.onadozo.hu oldalon meghirdetendő részvételi feltételek szerint.

KREDITELSZÁMOLÁSI TUDNIVALÓK A MÉRLEGKÉPES KÖNYVELŐKNEK – A 2013-AS TOVÁBBKÉPZÉSI ÉVRE:
1.  A 2013-as továbbképzési évben az Önadózó újság előfizetése után járó 2 kredit (kiadványkredit)  a 2013. évi  keltű   Önadózó előfizetési számla alapján számolható el, az előfizetőnél alkalmazásban álló maximum 3 mérlegképes könyvelő részére – 93/2002(V.5.) Korm. rendelet feltételei szerint.  A  kredit igazolása:  http://penzugyiszakkepzes.kormany.hu/nyilatkozat oldalon letölthető Nyilatkozatot és ezen Önadózó előfizetési számlánk másolatát a mérlegképes könyvelőnek  el kell küldenie a kiadvany@ngm.gov.hu e-mail címre. Csak kiegyenlített előfizetési számla használható fel!
2. Az Önadózó Fórum (www.onadozo.hu) tagság utáni további 2  mérlegképes kredit  (szakmai szervezeti kredit) számolható el a 2013-as továbbképzési évben. Ehhez kérjük, hogy awww.onadozo.hu oldalon regisztráljon, vagy ha már regisztrált, akkor lépjen be, és az Önadózó fiókban adja meg saját és alkalmazott munkatársai nevét és mérlegképes regisztrációs számát. Az Önadózó fiókból 2014. január hónaptól letölthetők a 2 mérlegképes kreditet érő 2013. évi Önadózó Fórum tagsági igazolásk, amelyet a jogosult mérlegképes könyvelőnek kell e-mailben megküldeni az  NGM részére 2014. január 31. napjáig.  Az Önadózó Fórumba csak az előfizetővel munkaviszonyban álló alkalmazottak regisztrálhatók.
Már most előre tekintve  a 2014-es továbbképzési évre – ott majd az egy év múlva kiállítandó következő évi Önadózó előfizetési számlánkkal igazolható a 2 mérlegképes kredit – illetve jár az Önadózó Fórum 2014-es tagság után további 2 kredit is.

Kedvező ár – értékes tartalom – komplex szolgáltatás – ez lesz az Önadózó 2014-ban is.  Előfizetési díj 12 hónapra: 21.420,-Ft (1.785,-Ft/hó).  Előfizetés e-mailben: info@onadozo.hu Az előfizetésről számlát küldünk, amely átutalással, vagy a számlalevélen található postai csekken teljesíthető. A számla tartalmazni fogja a vevőkódját, amellyel a www.onadozo.hu oldalon elvégezheti az előfizetői regisztrációt, amellyel minden online szolgáltatást igénybe vehet. Előfizetése a számla kiegyenlítésével él.

ÖNADÓZÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT – ahova bármely kérdésével és észrevételével bizalommal fordulhat:  1085 Budapest, József krt. 53. I. em. 8.  Telefon: 06 1 267-5010. E-mail:info@onadozo.hu, Fax: 06 82 511-241. Levélcím: ADÓNET.HU Zrt. 1450 Budapest, Pf.: 132. Számlainformáció: 82 511-242.

Szólj hozzá!